Als dromen te koop waren, welke zou jij dan kiezen?

Natuurlijk zijn dromen niet te koop maar de herinneringen die je later wilt, moet je wel nú maken!

Heb jij het verlangen om…

Je relaxed en zelfverzekerd te voelen?

Energiek en vrolijk door het leven te gaan?

 Effectiever te communiceren met je omgeving?

Te gaan ontdekken wie jij echt van binnen bent?

✓ Keuzes te maken die bij je passen?

✓ Te ontdekken voor welke baan je voortaan weer iedere dag je bed uitspringt?

Alles wat je nog tegenhoudt om je dromen waar te maken, achter je te laten?

En écht in beweging te komen?

 

Kennismaken 

Wil je met een van deze dingen aan de slag? Zet dan nu de eerste stap… neem contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is en om af te stemmen of ik kan bieden waar jij naar op zoek bent…

Tijdens een coachtraject staat de vraag die je inbrengt centraal. Dit kan zowel een vraag zijn op gebied van werk (loopbaancoaching) alsook een vraag op persoonlijk vlak, zoals beter in balans zijn (stress- en burnoutcoaching), effectiever communiceren of leren dingen los te laten (personal coaching). Kortom, uiteenlopende vragen zijn mogelijk. Soms ben je in 1 gesprek al op weg geholpen met jouw coachvraag, maar er kunnen ook meerdere gesprekken nodig zijn om jouw doel te behalen. Tijdens onze kennismaking geef ik een inschatting van het aantal gesprekken dat je nodig hebt.

Als coach heb ik een gecertificeerde opleiding gevolgd bij de Balansgroep en ben ik opgenomen in het Kwaliteitsregister Jeugd van de SKJ en geverifieerd door Coachfinder zodat je verzekerd bent van een coach die heeft geïnvesteerd én blijft investeren in haar vakgebied als coach.


Coachfinder

 

Wil je eerst digitaal kennismaken? Luister dan naar mijn podcast op spotify: Stick to your Dreams!

Wandelcoaching 

Een coachgesprek in het bos behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard moet dit ook bij jou passen. Ik geloof erin dat de natuur je sneller dicht bij je gevoel brengt en het een ontspannen omgeving is voor veel mensen om los te komen van de hectiek en/of patronen die je dagelijks hebt. Ik sta je graag bij om jou (weer) de beste versie van jezelf te laten worden!  

 

forest