Als dromen te koop waren, welke zou jij dan kiezen?

Natuurlijk zijn dromen niet te koop maar de herinneringen die je later wilt, moet je wel nú maken!

Heb jij het verlangen om…

Je relaxed en zelfverzekerd te voelen?

Energiek en vrolijk door het leven te gaan?

 Effectiever te communiceren met je omgeving?

Te gaan ontdekken wie jij echt van binnen bent?

✓ Keuzes te maken die bij je passen?

✓ Te ontdekken voor welke baan je voortaan weer iedere dag je bed uitspringt?

Alles wat je nog tegenhoudt om je dromen waar te maken, achter je te laten?

En écht in beweging te komen?

Wil je met een van deze dingen aan de slag? Zet dan nu de eerste stap… neem contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is en om af te stemmen of ik kan bieden waar jij naar op zoek bent…

Tijdens een coachtraject staat de vraag die je inbrengt centraal. Dit kan zowel een vraag zijn op gebied van werk (loopbaancoaching) alsook een vraag op persoonlijk vlak, zoals beter in balans zijn (stress- en burnoutcoaching), effectiever communiceren of leren dingen los te laten (personal coaching). Kortom, uiteenlopende vragen zijn mogelijk.

Als coach heb ik een gecertificeerde opleiding gevolgd bij de Balansgroep en ben ik opgenomen in het Kwaliteitsregister Jeugd van de SKJ en geverifieerd door Coachfinder zodat je verzekerd bent van een coach die heeft geïnvesteerd én blijft investeren in haar vakgebied als coach.


Coachfinder

Wandelcoaching & campercoaching

Een coachgesprek in het bos of vanuit mijn camper behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard moet dit ook bij jou passen. Ik geloof erin dat de natuur je sneller dicht bij je gevoel brengt en het een ontspannen omgeving is voor veel mensen om los te komen van de hectiek en/of patronen die je dagelijks hebt. Ik sta je graag bij om jou (weer) de beste versie van jezelf te laten worden!  

Stick to your Dreams afbeelding 5
Tijdens de gesprekken met Monique is duidelijk geworden dat het wetenschappelijke carrièrepad dat ik voor mezelf in gedachten had, niet zo goed aansluit bij wat ik goed kan en leuk vind. Dat was best een confronterend moment. Gelukkig kan Monique precies de juiste vragen stellen en heeft ze een enorm register aan passende oefeningen waardoor je jezelf na iedere sessie weer een beetje beter kent. Hierdoor heb ik grote stappen gemaakt in de richting die wel bij mij past. Monique is enthousiast en maakt makkelijk contact. Onze wandelingen heb ik als zeer prettig ervaren; het was een veilige omgeving waarin ik steeds beter mezelf kon zijn.
Klaske
Loopbaancoaching
Monique kwam ik precies op het juiste moment tegen. Waar ik aanvankelijk ging voor een loopbaantraject merkte ik dat Monique van meer markten thuis is. Zo hebben we het gehad over heel persoonlijke dingen waar ik mee struggelde. Zij heeft mij een paar handvatten aangereikt waardoor ik nieuwe inzichten kreeg die me verder helpen. Monique is iemand die verder kijkt dan de initiële vraag. Ze denkt écht met je mee en door vragen te stellen en opdrachten mee te geven helpt ze je om een antwoord te vinden op je eigen vragen. Zonder dat dit gestuurd wordt.

Ja, ik zou haar zeker aanbevelen als je op zoek bent naar iemand die met je kan sparren over je loopbaan, maar ook zeker over persoonlijke uitdagingen. Monique, dankjewel!
Ilona
Loopbaancoaching
Monique is een prettige loopbaancoach die goed luistert naar je verhaal en dit ook voor je structureert. Door deze manier van werken is het heel duidelijk waar je vastloopt en welke acties je kan ondernemen om weer verder te kunnen. Tijdens de gesprekken is me goed helder geworden waar mijn sterke kanten liggen en heb ik een duidelijk beeld gekregen van hoe ik mijn carrière wil vormgeven in de toekomst. Een onverwacht gevolg van dit traject is dat ik mezelf meer heb leren accepteren. Monique heeft me handvatten gegeven om weer te vertrouwen in de toekomst. Top!
Nanda
Loopbaancoaching
Door de coaching die ik van Monique ontving tijdens wandelgesprekken ben ik in mijn werk veel beter in staat zelfstandig zaken op te pakken en sta ik een stuk steviger in mijn schoenen. Ik vond het ook fijn dat ze besprak hoe het mij persoonlijk ging. Daarnaast ben ik mezelf op werkvlak ook gaan uitdagen door de begeleiding van Monique: sindsdien geef ik met succes deskundigheidsbevordering aan groepen mensen. Iets wat ik schijnbaar heel goed kan en waarvan ik ontdekte dat ik dit ook leuk vond!
Lara
Loopbaancoaching
Monique is een professionele open coach met een luisterend oor en goede feedback! Je voelt je gauw bij haar op je gemak waardoor je je goed kunt openstellen voor haar begeleiding. Met variatie aan vele tools die zij inzet tijdens het traject komen veel facetten aan bod. Monique is positief ingesteld en laat je deze ook goed zien daar waar jij het negatieve ervaart. Ze heeft geduld en krijgt je op de juiste manier aan het (om)denken. Bij Monique mag en kan je jezelf blijven. Ze koppelt na een sessie snel terug en voorziet je overzichtelijk van de huiswerkopdrachten en de administratieve zaken. De buitencoaching is top! Het traject was een prettige samenwerking..
Mylene
Loopbaancoaching
Als young professional kwam ik via "NL Leert Door" uit bij Monique. Mijn coachvraag was gericht op het vinden van mijn carrièrepad in een zorgwereld met oneindige mogelijkheden. Tijdens de gesprekken hield Monique me een spiegel voor en door het doen van meerdere oefeningen heb ik meer inzicht gekregen in hetgeen me energie geeft, waar ik goed in ben en waarin ik me kan ontwikkelen. De sessies met Monique brachten me de rust die ik nodig had. Ik ga nu met nog meer plezier naar mijn werk, dank je wel daarvoor!
Jessica
Loopbaancoaching
Kwaliteiten van Monique: betrokken, open mindset, eerlijk, zorgzaam, betrouwbaar én een luisterend oor. Een perfecte coach die werkt vanuit haar hart. Ik mis de Merve-uurtjes wel ❤.
Merve
personal coaching
Monique heeft een professioneel luisterend oor met een goed inlevingsvermogen. Daarnaast heeft ze een positieve instelling en kijk op dingen, wat me geholpen heeft om positiever naar situaties te kijken.
Sam
Loopbaancoaching
Monique maakt makkelijk contact en durft door te vragen. Ik voelde me snel op mijn gemak, na een half uur had ze mij al een confronterende spiegel mogen voorhouden.
Dit deed ze niet meteen, maar qua vertrouwen had dit van mij al zeker gemogen!
Ricardo
Personal coaching
De loopbaancoaching door Monique was echt een cadeautje voor mezelf. Ik heb de wandelende gesprekken als heel prettig ervaren. Je gaat samen aan de slag en kijkt wat je nodig hebt voor het beantwoorden van je vraag. Halverwege mijn coachtraject hebben we mijn coachvraag aangepast zodat ik beter kon bereiken wat ik graag zou willen. Ik heb veel uit de gesprekken gehaald. Nu ik aan het einde van het traject ben vind ik dat ik al gegroeid ben in mijn persoonlijke ontwikkeling én met alle handige opdrachten die ik door dit coachtraject in mijn rugzak heb, kan ik nog veel meer groeien in de toekomst!
Iris
Loopbaancoaching
Ik kan altijd goed met Monique praten. Ik kan mezelf zijn en open zijn, dat voelt vertrouwd en veilig. Daarnaast kan Monique zich goed inleven in mij en de rode draad zien van het geheel.
Loes
Personal coaching
Monique heb ik als een enthousiast en oprecht betrokken persoon ervaren. Ook vond ik het prettig dat ze weleens iets persoonlijks deelde, zodat ik ook zag wie de persoon achter de coach is. Dat maakt voor mij het contact makkelijker. Het traject resulteerde erin dat ik nu op werkgebied nog beter weet wat mijn talenten zijn en waar ik echt energie van krijg!
Barbara
Loopbaancoaching
Ik had veel geluk om Monique als coach te hebben. Zij heeft mij geholpen met reflecteren en mij laten inzien wat mijn krachten zijn. Monique is eerlijk en geeft je het gevoel dat je er mag zijn. Door de coachgesprekken met haar heb ik mijn loopbaan en mijn leven naar een hoger level getild. Monique ik ben je daar erg dankbaar voor!
Sunyata
Loopbaancoaching